Menu Sluiten

U heeft een afspraak op onze polikliniek

Coronamaatregelen?
Het Amsterdam UMC vraagt aan iedereen om 1,5 meter afstand te houden tot anderen. Tijdens medisch onderzoek waarbij de 1,5 meter niet kan worden aangehouden wordt u gevraagd een mondneusmasker te dragen. Ook wordt u gevraagd een mondneusmasker te dragen in publieke ruimtes waar de 1,5 meter niet kan worden aangehouden (winkels, lift e.d.) en in patiëntenkamers.
Voor de meest actuele coronamaatrdegelen in het Amsterdam UMC verwijzen wij graag naar de algemene website van het Amsterdam UMC.

Kan er iemand mee naar de afspraak?
U mag maximaal 2 begeleiders meenemen naar een afspraak.

Uw voorbereiding

1. Wilt u de volgende dingen meebrengen naar uw afspraak op de polikliniek: Geldig legitimatiebewijs, uw zorgverzekeringspas of bewijs, een actueel overzicht van de medicatie die u slikt, eventuele hulpmiddelen.

2. Om uw bezoek aan onze polikliniek zo goed mogelijk te benutten vragen wij u om ter voorbereiding enkele vragenlijsten in te vullen. Vul de vragenlijsten die u heeft ontvangen voorafgaand aan uw afspraak alvast in.

Uw afspraak

  1. Indien u voor het eerst het Amsterdam UMC bezoekt dient u zich in te schrijven.
  2. Na uw inschrijving meldt u zich bij de receptie voor uw afspraak.
  3. U neemt plaats in de wachtkamer.
  4. De dokter komt u ophalen uit de wachtkamer en neemt u mee naar de spreekkamer.
  5. De dokter zal met spreken over uw klachten en u lichamelijk onderzoeken.
  6. Mocht de dokter besluiten een röntgenfoto te maken, dan kan dat direct na de afspraak worden gedaan op de afdeling radiologie. Voor een MRI-scan of CT-scan wordt een aparte afspraak ingepland.
  7. De uitslag van een röntgenfoto wordt meestal op dezelfde dag nog met u besproken.

Polikliniek Orthopedie voor Volwassen

locatie AMC

De polikliniek Orthopedie voor Volwassen vindt u in bouwdeel A op de eerste verdieping. Om er te komen neemt u de lift naar de eerste verdieping en slaat u linksaf. U kunt de borden Orthopedie volgen en u melden bij de hoofdbalie.

Polikliniek Orthopedie voor Kinderen

locatie AMC

De polikliniek Orthopedie voor Kinderen vindt u in bouwdeel A op de begane grond. Om er te komen neemt u de ingang naast de liften, dit is wachtkamer 2.