Menu Sluiten

Zorg die steeds beter wordt
De zorg van de afdeling Orthopedie en Sportgeneeskunde van het Amsterdam UMC richt zich op het voorkomen én behandelen van aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het is de plek waar topklinische zorg en sterk wetenschappelijk onderzoek worden gecombineerd om patiëntenzorg voortdurend te verbeteren.

De zeven speerpunten van onze zorg
Binnen het Amsterdam UMC beschikken wij over expertise op zeven te onderscheiden deelgebieden binnen de orthopedie en sportgeneeskunde, onze speerpunten. Wij bieden u topklinische zorg op het gebied van complexe prothesiologie, enkel- en voetchirurgie, kinderorthopedie, orthopedische traumatologie, topsport, orthopedische oncologie en wervelkolomchirurgie.

Ons zorgnetwerk
Wanneer wij u binnen het Amsterdam UMC niet de beste behandeling voor uw bewegingsprobleem kunnen bieden, dan sturen wij u door naar de juiste plek én dokter in de regio. Samen met onze regionale partners – Flevoziekenhuis, Dijklander Ziekenhuis, en OLVG – hebben wij een breed scala aan behandelmogelijkheden op het gebied van orthopedie en sportgeneeskunde.

Complexe prothesiologie

Enkel- en voetchirurgie

Kinderorthopedie

Orthopedische oncologie

Orthopedische traumatologie

Topsport

Wervelkolomchirurgie