Menu Sluiten

Uw bezoek aan Amsterdam UMC, locatie AMC

Het Amsterdam UMC vraagt aan iedereen om 1,5 meter afstand te houden tot anderen. Tijdens medisch onderzoek waarbij de 1,5 meter niet kan worden aangehouden wordt u gevraagd een mondneusmasker te dragen. Ook wordt u gevraagd een mondneusmasker te dragen in publieke ruimtes waar de 1,5 meter niet kan worden aangehouden (winkels, lift e.d.) en in patiëntenkamers.
De coronamaatregelen worden regelmatig aangepast. Bekijk voorafgaand aan uw bezoek ook altijd de geldende maatregelen op de website van het Amsterdam UMC.

Uw bezoek aan onze polikliniek

Polikliniek Orthopedie voor Volwassen
De polikliniek Orthopedie voor Volwassen vindt u in bouwdeel A op de eerste verdieping (A1). Om er te komen neemt u de lift naar de eerste verdieping en slaat u linksaf. U kunt de borden Orthopedie volgen en u melden bij de hoofdbalie.

Polikliniek Orthopedie voor Kinderen
De polikliniek Orthopedie voor Kinderen vindt u in bouwdeel A op de begane grond (A0). Om er te komen neemt u de ingang naast de liften, dit is wachtkamer 2.

Kan er iemand mee naar de afspraak?
U mag maximaal 2 begeleiders meenemen naar een afspraak.

Bereid uw bezoek aan onze polikliniek voor
Wat hebben wij van u nodig? En wat neemt u mee naar uw poli-afspraak? Lees het op deze pagina.

Naar de opname-afdeling

Verpleegafdeling Orthopedie voor Volwassen
De Verpleegafdeling Orthopedie voor Volwassen vindt u in bouwdeel H op de zesde verdieping (H6). Om er te komen neemt u de lift naar de zesde verdieping en kiest u route H6-Noord. Meld uzelf aan bij de hoofdbalie.

Verpleegafdeling Orthopedie voor Kinderen
De Verpleegafdeling Orthopedie voor Kinderen vindt u in het Emma Kinderziekenhuis op locatie AMC. Kinderen van de afdeling Orthopedie liggen vaak op het deel Emma Sport. Om er te komen neemt u de lift naar de achtste verdieping van bouwdeel F. Meld uzelf aan bij de hoofdbalie.

Dagcentrum AMC Volwassenen en Kinderen
Voor de dagopname meldt u zich in het Dagcentrum op de begane grond van bouwdeel D. Dit ligt niet ver van de ingang van het Polikliniekgebouw (A). U gaat bij binnenkomst via de polikliniekeningang direct naar links de gang in. Vlak voordat u bij het grote plein aankomt vindt u aan de rechterzijde de ingang van het Dagcentrum.

Op bezoek bij een patiënt

Wilt u een familielid, vriend of kennis die is opgenomen in het Amsterdam UMC bezoeken? Dan kan natuurlijk. Lees hier welke bezoekregels en bezoektijden er gelden in Amsterdam UMC.

Bezoekregels
Op dit moment mogen er maximaal 2 bezoekers tegelijk bij een patiënt op bezoek komen. Ook geldt dat er maximaal 2 kinderen jonger dan 13 jaar per volwassene mee mogen.

Bezoektijden
Dagelijks van 11:00u – 20:00u. Zorg gaat in de tussentijd gewoon door, hierom kan het zijn dat wij u kunnen vragen tijdelijk de kamer te verlaten. Ook vragen wij u om rekening te houden met etenstijden van patiënten, deze zijn van 11.30 tot 12.30 uur en van 16.30 tot 17.30 uur.

Route en parkeren

Bezoekadres
De afdeling Orthopedie van het Amsterdam UMC vindt u op lokatie AMC, Meibergdreef 9, 1105 AZ in Amsterdam.

Parkeerterrein P1
Volg borden naar parkeerterrein P1.
Dichtbij de hoofdingang.
Geopend: 24 uur per dag.
Parkeren voor mindervaliden: Ja, is mogelijk.
Oplaadpunten: Ja

Parkeergarage P2
Volg borden naar parkeerterrein P2.
Geopend: maandag t/m vrijdag 8:00u – 17:30u.
Parkeren voor mindervaliden: Ja is mogelijk, maar let op alleen als uw hulpmiddel minder dan 85 cm breed is.
Oplaadpunten: Nee

Amsterdam UMC

locatie AMC

De Afdeling Orthopedie vindt u op:
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam

Parkeertarief Amsterdam UMC

locatie AMC

Uw auto kunt u betaalt parkeren op parkeerterrein P1 (dichtbij de hoofdingang) of in parkeergarage P2.
€ 1,00 per 30 minuten
€ 12,50 Maximaal dagtarief